Tips voor vlekvrij interieur & zitmeubels

Gepubliceerd: 3 januari 2023

Je meubels vlekvrij houden is makkelijker dan je denkt. Bescherm jouw nieuwe bank of stoel tegen vlekken of vuil met onze gouden tip! Jij hoeft je dan 5 jaar geen zorgen meer te maken over vlekken in het interieur.

Dat klinkt heerlijk toch? Zo, kan jij lekker blijven genieten van jouw nieuwe meubels. Check snel onze gouden tip voor vlekvrije meubels!

Gouden tips voor vlekvrije meubels

Kies bij een aankoop van jouw zitmeubel voor een aanvullende serviceprogramma! Jij hoeft je dan 5 jaar lang geen zorgen te maken over vlekken, vuil, serive en garantie.

Het serviceprogramma geeft jouw bankstel, fauteuil of eetkamerstoel de bescherming door de impregnering. Het voordeel van impregneren is dat het niet alleen beschermt, maar hierdoor zijn de meubels ook makkelijk te reinigen. De meest voorkomende vlekken kan jezelf verwijderen met de bijgeleverde producten.

 

Hoeveel spuitbussen heb je nodig voor impregneren?

Voor banken en fauteuils wordt er één spuitbus per zitplaats geleverd. Voor eetkamerstoelen gebruik je één spuitbus voor twee stoelen. Een spuitbus hoeft niet helemaal leeggespoten te worden. Het restant kun je later nog gebruiken. 

Wanneer je bij ons een serviceprogramma koopt voor vlekvrij interieur en zitmeubels. Impregneren wij voor jouw het bankstel, fauteuil of eetkamerstoel. 

 

Hoe bescherm & impregneer je zitmeubelen?

Om jouw zitmeubelen te berschermen tegen vlekken en vuil van buitenaf, moet je eerst de zitmeubelen inspuiten.

Voordat je begint met het inspuiten van je zitmeubelen, dek je eerst de vloer af met plastic, karton of een oude deken. Zet vervolgens een raam open voor een goede ventilatie in huis. Dit bevordert het droogproces. Als je de meubelen 's avonds inspuit, is het de volgende morgen droog en klaar voor gebruik.

Schut de spuitbus voor het gebruik. Spuit vervolgens de spray in egale banen van links naar rechts en daarna in egale banen van boven naar beneden. Op deze wijze weet je zeker dat alle delen goed voorzien zijn van de juiste bescherming. Het inspuiten kun je gewoon in huis doen, dit is niet schadelijk. Je kunt het vergelijken met haarlak. De geur die aan de spray is toegevoegd, is er om je aan te herinneren dat je goed ventileert. Na het drogen is je zitmeubel helemaal klaar voor vijf jaar lang zorgeloos wonen.

 

De Spannevogel Iproteqt service

Meubelzaak de Spannevogel in Hengelo GLD en Ruurlo verkoopt Iproteqt service in de winkel. Bij aankoop van dit servicepakket geven wij jou 5 jaar garantie op de stoelen of bankstel die je bij ons hebt gekocht. Door de impregnering met de Iproteqt Textile Protector word je zitmeubel niet alleen beschermt, maar is het ook makkelijker te reinigen. Met de bijgeleverde Iproteqt Cleartexx verwijder jezelf de vlekken in jouw bankstel of stoel. Mocht je de vlek toch niet zelf kunnen verwijderen? Dan kan onze reinigingsspecialist dat wel! De vakbewame mensen van Iproteqt komen dan geheel kosteloos bij je thuis om de vlek te verwijderen.

Zo bent je gegarandeerd van jarenlang plezier van jouw zitmeubels!

Geïnspireerd geraakt?

Ben je na het lezen van de blogs geinspireerd geraakt en wil je wat veranderen in je woning? Neem dan contact met ons op of laat ons je terugbellen om een afspraak te maken.

naar top