Ambiant

Op zoek naar een mooie vloer met een goede prijs kwaliteitverhouding? Dan ben je bij Ambiant vloeren bij het juiste adres! De Ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en PVC vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad je ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij jouw manier van leven en jouw woonstijl. En dan moet jij vervolgens beoordelen of jouw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Met de roomplanner kan je zien hoe de vloer jouw ruimte sfeer geeft.

Wij zijn trotse dealer van de Ambiant vloeren waar de kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt altijd wordt nagestreefd. In gewone spreektaal betekent dat je met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je vertrouwen op onze buitengewone service.

De Spannevogel
naar top