Luxaflex

Luxaflex® begon in 1951 met aluminium, horizontale jaloezieën die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Daar zijn nieuwe producten bij ontstaan zoals de Duette® shades, de Facette® shades en horren. De producten zijn ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Verkrijgbaar in steeds meer kleuren en dessins, zodat jouw interieur steeds meer eigen wordt. Luxaflex raamdecoratie is een zeer gewild merk. Dit komt door zijn ontwerp en functionaliteit. De raamdecoratie is eenvoudig en elektrisch te bedienen.

Hieronder vindt je een kort overzicht van een aantal producten die wij van Luxaflex® leveren.

  • Duette® Shades
  • Silhouette Shades
  • Facette Shades
  • Jaloezieën
  • Horren
  • Rolgordijnen

Duette® Shades helpen je woning lekker koel te houden in de zomer en lekker warm in de winter. Zo verbruik je dus minder energie. Duette® Shades dempen geluiden van buitenaf en omgevingsgeluiden binnenshuis die ontstaan door weerkaatsing op harde oppervlakken waardoor de akoestiek in huis verbetert. En het staat prachtig! De unieke honingraatstructuur, het ruime assortiment met een verscheidenheid aan ontwerpen en vormen zorgt voor een oogverblindende oplossing voor de ramen in jouw huis.

De Silhouette Shades zijn perfect voor grote ramen en bieden uv-bescherming met behoud van  het uitzicht. Ze veranderen fel licht soepeltjes in zacht licht en zijn super stijlvol. Zo ontstaan prachtige, rustige lichteffecten.

Facette Shades zijn exclusief geweven stoffen en komen optimaal tot hun recht bij zowel bij kleine, middelgrote als grote ramen.

Naast de collectie raamdecoratie, heeft Luxaflex® ook horren. Een hor is ideaal tegen muggen en vliegen in huis. Er zijn verschillende opties voor je deuren en ramen.

De Spannevogel
naar top