Layred

LayRed® is de nieuwste vinylvloer van Moduleo. De LayRed® serie werd speciaal voor extreme omstandigheden ontwikkeld. Alle kennis en ervaring van het bekende en in België gevestigde bedrijf zit in dit unieke product.

Wat zijn de kenmerken van LayRed®?

Deze vinylvloer heeft een ondervloer die in de planken geïntegreerd is. Je herkent de ondervloer aan de rode kleur die ook voor de naam heeft gezorgd. Binnen de LayRed® serie kan je uit verschillende dessins kiezen die erg authentiek zijn en ook voelen. Want de houtnerf die je ziet kan je dankzij de speciale embossed in gegister-structuur ook een op een voelen. Ook de steenlook LayRed® vinylvloeren zien er als echt uit.

Waarom is LayRed® zo bijzonder?

Het is de vinylvloer die uitstekend geschikt is voor renovaties. Dankzij de sterke kern en de geïntegreerde ondervloer kan LayRed® over een bestaande vloer gelegd worden. Egaliseren van een oneffen vloer is niet nodig omdat de vloer oneffenheden overbrugt. Daarbij zijn de planken maar 6 mm dik.   

Welke voordelen heeft LayRed®?

Deze sterke vinylvloer met een erg natuurgetrouwe uitstraling heeft veel pluspunten te bieden. En dat kan je voelen want de volgende eigenschappen zorgen voor extra wooncomfort:

  • Voelt zacht en warm aan je voeten
  • Bestand tegen deuken en krassen
  • Geen kraken of klikken vanwege akoestische laag  
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Met deze vloer maak je ook jouw onderburen blij want hij voldoet aan de 10 DB Delta Llin geluidsnorm voor appartementen. Loopgeluiden en contact- of transmissiegeluiden worden geabsorbeerd.

Wat kan LayRed® nog meer?

Een nieuwe vloer kies je voor lange tijd. Daarom is het belangrijk dat hij lang mooi blijft. Naast het feit dat LayRed® niet veranderd door vocht, zonnestralen of wisselende temperaturen is hij ook waterdicht. Dankzij de TwinGuard PU-laag is hij ook nog eens makkelijk te onderhouden en heb je er zelf op een sopje na geen werk aan.

Samenvattend kan je zeggen dat LayRed® tot de topklasse hoort in zijn categorie. Deze sterke vloer is geschikt voor elke kamer of woning, slijtvast en vlekbestendig en heeft een prachtige uitstraling.

De Spannevogel
naar top