Raamdecoratie

Duette shades op maat

Duette® zijn in vele trendy stoffen en patronen verkrijgbaar. Door de mooie honingraat structuur zorgen de Duette® Shades op een natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Duette® Shades worden ook wel dubbele plissés (Dupli) genoemd. Op zoek naar trendy raam- of dakdecoratie? Of ben je op zoek naar raamdecoratie voor een speciale vorm raam? Dan zijn Duette shades ideaal, omdat ze in alle vormen en maten verkrijgbaar zijn!

==foto==ver

Bij de duettes zijn de koorden onzichtbaar weggewerkt omdat dit produkt bestaat uit een dubbel doek. Dit betekent dat duettes een gefilterde lichtinval kan geven, die tevens warmtewerend en isolerend werkt. Duette raamdecoratie kan geleverd worden in een topdown systeem om zo jouw perfecte lichtinval te regelen.

Plissé shades

Plissé shades zijn gemaakt van een enkel doek waarbij je de koorden kunt zien. Dit betekent dat een plissé geleverd kan worden met een ultra transparante stof. Plissé gordijnen kunnen op maat gemaakt worden en zijn toepasbaar op veel verschillende soorten ramen en kan geleverd worden in een topdown systeem om zo jouw perfecte lichtinval te regelen. We hebben innovatieve oplossingen, zodat jij de perfecte oplossing voor je huis hebt. Serres, speciale vormen, dakramen en draai- kiepramen zijn voorbeelden van ramen waar Plissé gordijnen opgehangen kunnen worden.

Twist rolgordijnen

Flexibele lichtregeling met Twist rolgordijnen van Luxaflex zijn duo rolgordijnen waarmee je de sfeer en lichtinval naar je eigen wens aanpast. Verkrijgbaar in trendy kleuren, dessins en eenvoudige bediening en op maat gemaakt voor elk raam.

Rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen op maat met talloze creatieve opties, zoals rolgordijnen op maat met zijgeleiding die geschikt is voor een dakraam of slimme rolgordijnen die automatisch opengaan. Laat je inspireren door onze zonwerende rolgordijnen op maat in onze showroom!

Silhouette Shades

Met silhouette shades kies je voor zachte stoffen lamellen die lijken te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kan je het binnevallende licht in jouw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. Je kunt op deze manier genieten van het licht wat binnenvalt, zonder dat het hinderlijk is. De basiscollectie van Silhouette Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. De silhouettes zijn uiteraard in vele kleuren en lamelbreedtes te leveren.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën, ook wel verticale lamellen genoemd, geven jou de gewenste privacy en lichtinval die je optimaal kunt regelen. Van frisse pastelkleuren tot klassieke neutrale tinten: met kleuren bepaal je de looks en sfeer van een ruimte. Maak een keuze uit ons grote aanbod verticale jaloezieën. Ons exclusieve aanbod omvat geperforeerd aluminium, kunststof, transparante structuur stoffen en meer, om een grote verscheidenheid aan designeffecten en stijlen met je Verticale Lamellen te creëren. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm en geven elk interieur een mooie, gestroomlijnde look. Alle verticale lamellen worden op maat gemaakt, zodat het perfect in je huis past. Ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag met advies.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën dé woontrend. Al sinds ze eind jaren 50 op de markt kwamen, een waar stijlstatement en op maat gemaakt. Deze vorm van raambekleding bestaat uit horizontale lamellen, waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Deze prachtige houten jaloezieën op maat gemaakt zijn in verschillende breedtes, kleuren en patronen beschikbaar.

Houten jaloezieën

Iedereen kent ze wel. De horizontale jaloezie. De lamellen zijn te bestellen in meerdere breedtes, soms zelfs tot 70 mm. Een houten jaloezie heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Heb je een modern interieur dan is wellicht een afwerking met een hoogglans pianolak een optie. Of kies je voor een zichtbare houtnerf? Om het geheel nog meer aan te passen bij jouw stijl kan je kiezen uit meerdere soorten ladderbanden in diverse kleuren en lamelbreedtes. Natuurlijk kan ook gewoon ladderkoord. Wil je een retro open bovenbak of met een gesloten koof, de keus is aan jou.

Raamdecoraties zonder boren

Op zoek naar raamdecoratie zonder boren? En heb jij een kunststof of aluminium kozijnen? Dan is de magneetframe raamdecoratie de perfecte oplossing, zodat jij niet in je kozijnen hoeft te boren! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden welke raambekleding je kunt bevestigen zonder te boren en hoe je dit het beste kunt installeren. De magneetframe is geschikt voor vaste ramen, kiepramen, draairamen en draai-kiepramen. 

Kindvriendelijke raambekelding

Omdat met name jonge kinderen verstrikt kunnen raken in de lus van trekkoorden, kettingen en koorden waarmee de raambekleding bediend wordt, zijn er diverse mogelijkheden om deze produkten kindvriendelijker te maken. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van LiteRise bediening, Smartcord bediening, bediening met stang of handgreep of zelfs door middel van electrische bediening. Daarnaast zijn er veiligheids-koordverbinders en koordkikkers en ketting- koordspanners ontwikkeld die de veiligheid vergroten. 

Gordijnen

Een mooi gordijn draagt bij aan een goede stijl & sfeer in de ruimte waarin het hangt. Daarnaast zijn gordijnen fucntioneel. Gordijnen filteren het licht, dragen bij aan een goede akoestiek en kunnen voor privacy zorgen. Gordijnstoffen zijn er in vele soorten: dicht geweven, transparante stoffen, bedrukte stoffen trevira stoffen, velours etc. De Spannevogel heeft een ruime collectie mooie en functionele gordijnen onder verschillende merken.

 

Inbetween gordijnen 

Inbetweens zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Overdag geven ze net dat beetje extra privacy én filteren het licht, doordat de stoffen transparant, semi-transparant of daglicht doorlatend zijn. Daarmee heb je het beste van twee werelden te pakken!

Lastig kiezen? Laat je adviseren.

Vouwgordijnen van stof

Naast onze brede collectie vouwgordijnen kan je ervoor kiezen om vouwgordijnen te laten maken van (bijna) iedere willekeurige gordijnstof. Het voordeel hiervan is dat in diverse situaties voor "hangende gordijnen" als ook voor vouwgordijnen gekozen kan worden. Hierdoor ontstaat een rustig geheel. Denk ook bijvoorbeeld aan ton sur ton kleuren voor de juiste balans.

Vouwgordijnen van inbetweenstof

Wij bieden de mogelijkheid om vouwgordijnen te laten maken van dezelfde stof als de "hangende" inbetweens. Er zijn meerdere mogelijkheden; bijvoorbeeld de baleinen aan de voorzijde of baleinen aan de achterzijde. Maak een afspraak of kom vrijblijvend in onze winkel voor advies

De Spannevogel
naar top