Zonwering

Licht maakt de ruimte. Spelen met licht is de mooiste uitdaging voor een inrichter. Een ongrijpbaar element dat praktische eisen stelt, inderdaad zonwering, maar verder vooral finesse toevoegt. Kies uit onze terrasschermen, uitvalschermen, screens, ritsscreens en rolluiken. Handbediend, volledig elektrisch of volledig 'smart'. Maak de beleving helemaal compleet met een mooi doek en bijpassende profiel kleuren. 

Terrasschermen

Het terrasscherm is voor veel mensen een vertrouwd gezicht aan huis. Wij bieden een ruime keuze op het gebied van terrasschermen. Het bied je een comfortabel gevoel wanneer je onder jouw terrasscherm op jouw terras zit en de zon schijnt. De terrasschermen zijn volledig maatwerk leverbaar. 

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is ideaal aan de zijde van het huis waar de zon veelal langdurig naar binnen schijnt. Hierdoor loopt de kampertemperatuur op. Door de variabele uitvalshoek kan het scherm eenvoudig aan elke specifieke situatie worden aangepast. Maar bovenal is het uitvalscherm een goede zonwering, wat het karakter van het huis bepaald. 

''Een mooie manier om licht en temperatuur te regelen''

Screens

Screens, oftewel vlakhangende zonwering, zijn bijna onzichtbaar als het doek in de bak zit opgerold. Maar zodra de zon zich laat zien en de schittering binnen hinderlijk wordt, worden de screens omlaag gelaten en zijn ze bijzonder effectief. Screens worden veel gebruikt bij woonhuizen en kantoorpanden. Naast het voorkomen van hinderlijke schitteringen, voorkomen screens grote temperatuurstijgingen. Het screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar behoudt grotendeels het zicht naar buiten. Anders dan dat je misschien van buiten zou denken, geven screens geen ‘opgesloten’ gevoel.

Ritsscreens

Zorgeloos genieten. Dat kan met een ritsscreen! Is het prachtig zonnig weer, maar waait het wat? Door de combinatie van een ‘rits’ aan het screendoek en een speciaal kunststof profiel in de geleiders, kan je zorgeloos genieten van jouw ritsscreen. De ritsvaste screens zijn een ware uitkomst voor meer comfrot, meer bedieningsgemak en nog meer rendement. Doordat het doek volledig opgesloten zit in de zijgeleiders, is de ritsscreen op iedere hoogte windvast. 

''Ook met wind optimaal genieten van jouw zonwering''

Rolluiken

Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. In onze buurlanden zijn ze een normaal verschijnsel voor het raam. En daar zijn goede redenen voor. Een rolluik biedt inbraakpreventie, warmte-, koude- en geluidsisolatie. En een rolluik weert effectief de zon en verduistert uitstekend. Bovendien is een rolluik oersterk, onderhoudsvriendelijk en wordt het exact op maat gemaakt. Rolluiken zijn in 2 uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk de standaard en de plus variant. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Rolluiken met een stille uitvoering

De stillere uitvoering van jouw rolluik creeren we door speciaal ontwikkeld anti-klankband. Dit neemt grotendeels de resonantie (trillingen) weg bij bijvoorbeeld een flinke regen- of hagelbui. Daarnaast zorgen de borstels in de geleiders voor een bijna geruisloze werking van de rolluiklamellen tijdens het op en neer gaan van de pantser meer stabilitieit doordat de lamellen opgesloten zitten tussen twee borstels. Deze zijn slijtvast, vriezen niet vast en worden niet groen door de weersinvloeden. 

''Belangrijk!
Bedien jouw rolluik niet bij vorst, om vorstschade te voorkomen''

Elektrische zonwering

Met een geintegreerde motor kan je jouw zonwering en rolluiken moeiteloos en eenvoudig bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, afstandsbediening of automatisch op tijd. Zelfs bediening via jouw smartphone is mogelijk! 

We beschikken over een breed assortiment motoren met elk hun specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

De Spannevogel
naar top