Moduleo

Moduleo® vloeren zijn luxe pvc vloeren waarbij de authentieke schoonheid van natuurlijke producten gecombineerd wordt met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie.
Er zijn vier verschillende productassortimenten:

  • Moods
  • Impress
  • Select
  • Transform
  • Parqueterie

Deze zijn voorzien van mooie hout- en steeneffecten zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. De Moduleo dessins imiteren de fijne patronen en texturen van de natuur. Door werkelijk unieke vloerbedekkingen te produceren, streeft Moduleo® ernaar om elke klant te inspireren en aan zijn of haar eisen te voldoen.

Moduleo® investeert in duurzaamheid en zorgt ervoor dat haar producten van het begin tot het einde van hun levensduur – en zelfs daarna – ecologisch zijn. De milieuvriendelijke vloertegels bestaan voor tot 50% uit gerecycleerde materialen. Tijdens hun levensduur zijn de Moduleo® vloeren niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gebruiksvriendelijk. Voor het onderhoud heb jij geen milieuonvriendelijke chemische producten nodig. Voor de schoonmaak volstaat een stofzuiger, een gewone bezem, een microvezeldoek of een vochtige zwabber in combinatie met goedgekeurde reinigingsproducten. Je verlaagt zelfs jouw energiegebruik dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van de vloeren. Jij mag er zeker van zijn dat de Moduleo design vloeren de meest verantwoorde en intelligente keuze voor de toekomst zijn en daarmee de juiste keuze voor jouw huis of commerciële ruimte.

Moods

Je kan met Moods tien creatieve en unieke formaten combineren met een selectie hout- en steentexturen uit onze assortimenten Transform en Impress. Je creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van superdynamisch tot klassiek elegant Allemaal met de kwaliteit die je van Moduleo® gewend bent.

Impress

Een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur, dat zijn de Moduleo® Impress vloeren. De naam vertelt meteen waar de collectie voor staat: een natuurgetrouw gevoel  door een impressionante reliëfdruk.

Select

Het Select-assortiment biedt een ruime keuze van steen- en houteffecten, die jou toelaten om jouw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag. Deze beschermlaag maakt de vloer bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Gebruik liever geen reinigingstoestellen met stoom of agressieve reinigingsproducten, een stofzuiger, bezem of vochtige zwabber is voldoende.

Transform

Moduleo® Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor veel gebruikte ruimtes in de woning of commerciële ruimtes. Deze vloeren zijn ook voorzien van een Protectonite PU-beschermlaag en zorgen voor uitstekende vlekbestendigheid.  

Parqueterie

Met het nieuwe visgraat aanbod ga je voor een stijlvol, doch klassiek interieur. Kies je voor een “short of slim” plank, je interieur straalt hoe dan ook tijdloze elegantie uit; mét alle voordelen van een LVT vloer. 

Moduleo LayRed®

Een vloer gemakkelijk gemakkelijk over een bestaande vloer leggen? Dat kan met LayRed®, de nieuwste vinylvloer van Moduleo®. 

De Spannevogel
naar top