Maatwerk Kasten: Een Persoonlijk Tintje aan Jouw Interieur

Gepubliceerd: 25 september 2023

Kasten zijn niet alleen praktische opbergruimtes, maar ook belangrijke elementen die jouw interieur stijl en functionaliteit verlenen. Op maat gemaakte kasten tillen dit naar een hoger niveau, aangezien ze perfect aansluiten bij jouw behoeften en esthetiek. Laten we duiken in de wereld van op maat gemaakte kasten en ontdekken welke mogelijkheden er zijn om jouw huis functioneel en prachtig in te richten.

Diverse soorten op maat gemaakte kasten

Interieur Kasten

Van woonkamerkasten tot boekenkasten of een loze ruimte efficiënt benutten door er een opbergkast van te maken? Het kan allemaal! Ga je voor een standaard 18mm dikte of toch voor een robuuste maatwerk kast met 22 of 28 mm dik kastinterieur?  boekenkasten tot vitrinekasten, op maat gemaakte interieurkasten zijn ideaal om je favoriete items te tonen terwijl ze een elegant accent aan je ruimte toevoegen.

Schuifdeuren met Greeplijst

Strak en modern, op maat gemaakte schuifdeuren met greeplijst zijn een prachtige manier om kamers te verdelen of kasten af te sluiten zonder concessies te doen aan de stijl. Heb je een modern en strak interieur? Dan passen de schuifdeurkasten met glazen deuren hier perfect bij! Ben je op zoek naar een warme kleur? Ga dan voor een prachtige houtdecors. Er is veel mogelijk als je kiest voor op maat gemaakte kasten, zowel klassiek als robuust of modern. Bekijk hier de brochure.

Draaideurkasten

Perfect voor slaapkamers en gangen, op maat gemaakte draaideurkasten bieden een klassieke en elegante opbergoplossing.

Wasmachine Kasten

Maak een opgeruimde wasruimte met op maat gemaakte kasten die je wasmachine en benodigdheden verbergen terwijl je ruimte bespaart. Door bijvoorbeeld de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk eenvoudiger.

Maatwerk: precies zoals je wenst!

Je kan ervoor kiezen om een wasmachinekast uit te breiden met maatwerk interieur. Ideaal voor het opbergen van je stofzuiger, strijkplank en overige huishoudmaterialen. Alles keurig uit het zicht opgeborgen dankzij maatwerk.

Hangmeubels en Garderobekasten

Voor diegenen die hun kleding op een georganiseerde en stijlvolle manier willen bewaren, bieden op maat gemaakte hangmeubels en garderobekasten de perfecte oplossing.

 

Op Maat Gemaakte Functionaliteit: Verlichting en Accessoires

Verlichting en accessoires kunnen op maat gemaakte kasten naar een hoger niveau tillen. Denk aan subtiele inbouwverlichting die de inhoud van je kast accentueert, of slimme accessoires zoals uittrekbare lades, sieradenlades, schoenenrekken en meer, die zorgen voor een efficiënte indeling.

Creatieve Vrijheid: Ontwerp Je Eigen Kast

Het hoogtepunt van op maat gemaakte kasten is de mogelijkheid om je eigen ontwerp te creëren. Van afmetingen tot materialen, kleuren en indelingen, je hebt de volledige creatieve vrijheid om een kast te ontwerpen die precies bij jouw behoeften past.

Op maat gemaakte kasten zijn meer dan alleen opslagruimtes; ze zijn een uitdrukking van jouw persoonlijke stijl en een aanvulling op je leefruimte. Of je nu kiest voor schuifdeuren met greeplijst, draaideurkasten, wasmachine kasten, hangmeubels, of andere kasttypes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg verlichting en accessoires toe om functionaliteit en schoonheid te combineren. En vergeet niet, met op maat gemaakte kasten kun je je eigen ontwerpdromen tot leven brengen, wat resulteert in een uniek en prachtig interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Download de brochure.

Geïnspireerd geraakt?

Ben je na het lezen van de blogs geinspireerd geraakt en wil je wat veranderen in je woning? Neem dan contact met ons op of laat ons je terugbellen om een afspraak te maken.

naar top