Dé meubeltrends op een rijtje

Gepubliceerd: 4 april 2022

Ben je opzoek naar dé meubeltrends voor dit jaar? Wij hebben de trends in meubels even op een rijtje gezet, zodat jij helemaal up-to-date bent.

 

Trend 1 | Duurzame meubels

Duurzaamheid staat weer hoog in de meubeltrends voor dit jaar. Wij zien dat dit een vaste trend is geworden en merken ook dat consumenten én bedrijven hier veel waarde aan hechten. Denk aan meubels die milieuvriendelijk geproduceerd worden en langer meegaan. Ben je opzoek naar duurzame meubels in de achterhoek?

 

Trend 2 | Jouw thuiskantoor

Het thuiskantoor blijft de trend dit jaar. Richt jouw thuiswerkplek mooier en beter in dan ooit tevoren. Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor jouw thuiswerkkantoor? Lees dan vooral de blog over woontrends. Wij geven jouw de tips voor jouw thuiswerkkantoor, zodat je een rustige werkplek kunt creëren. Ben je opzoek naar een fijn zitmeubel, tafel/bureau? Vraag ons advies! Wij denken graag mee.

Trend 3 | Meubels met een natuurtint

De meubeltrend: kalmte en rust in jouw interieur. We zien veel natuurtinten zowel in kleur in huis als in de meubelen. Je ziet het steeds meer. Denk aan de Scandinavische stijlen. Elementen zoals ruw hout en pure, natuurlijke materialen worden ingezet om de look en feel van het interieur extra warmte te geven. Met een mooie kamerplant in jouw woonruimte creëer je nog meer een natuurlijke sfeer in jouw interieur. Ben je opzoek naar meubels die goed passen bij deze kleuren? Ga voor industriële meubels! Die passen erg mooi bij minimalistische kleuren.

Trend 4 | Ronde tafels & zitbanken

Ronduit rond! Je ziet het steeds meer, ronde eettafels, zitbanken, maar ook de vloerkleden zijn rond. Het geeft een gezellige en zachte sfeer in jouw huiskamer. De ronde elementen doorbreken de rechte vormen en lijnen en door het met elkaar te combineren krijg je een speels effect. Wil je graag een ronde eettafel, maar je vind het wat spannend om het te combineren met het huidige interieur? Vraag om advies, wij helpen je graag!

Trend 5 | Industriële meubels

Yes, de industriële meubelen blijven een trend. Niet alleen meubelzaak De Spanevogel is fan van deze trend, maar we zien dit terug bij velen klanten van ons. Van tv-meubels tot eetkamer tafels of mooie opbergkasten in een lichte houten kleur in combinatie met robuust zwart staal of zwart hout staat heel chique. Meubelzaak De Spannevogel in Hengelo Gelderland heeft een ruim assortiment in industriële meubelen!

Kom naar één van onze meubelzaken in de Achterhoek en wij helpen je graag.

Geïnspireerd geraakt?

Ben je na het lezen van de blogs geinspireerd geraakt en wil je wat veranderen in je woning? Neem dan contact met ons op of laat ons je terugbellen om een afspraak te maken.

naar top