Complete meubel wooninspiratie in de Achterhoek

Gepubliceerd: 1 februari 2023

Maak van je huis je droomhuis! Wij helpen je graag daarbij in onze showroom in de Achterhoek met de nieuwste wooninspiratie in meubels, vloeren, bedden, raamdecoratie en zonwering. Altijd volop inspiratie...
Met een historie van ruim 75 jaar woonspecialist in Ruurlo en Hengelo zijn wij een een begrip in de regio en hebben wij alles voor huis, kantoor en bedrijf.

Wij zijn een écht Achterhoeks bedrijf dat met de tijd meegaat. Onze naam De Spannevogel betekent vlinder in het Achterhoeks dialect, je ziet het terug in onze huisstijl en is daarom ook niet te missen in al onze communicatie uitingen. Wij staan voor kwaliteit en service, garantie is er vanzelfsprekend. Advies nodig voor jouw droomhuis? Bij ons krijg je gratis persoonlijk interieuradvies, het inmeten is geheel vrijblijvend en wij werken met eigen stoffeerders.

Ons ruime assortiment bestaat uit meubels, bedden, vloeren (waaronder pvc-vloeren), raamdecoratie en shutters, gordijnen, buitenzonwering, projectstoffering en kasten op maat. Ben je nieuwsgierig naar ons ruime assortiment?
Kom dan naar onze grote meubelzaak in Hengelo (G). Daar zijn onze meubels en slaapsystemen ruimschoots vertegenwoordigd. Je moet dan denken aan o.a. eetkamerstoelen, tafels, banken, kasten en relax fauteuils. De slaapsystemen bestaan uit boxsprings, deelbare bedden en zorgbedden (op maat verstelbaar in hoog en laag). Je bent van harte welkom om de verschillende matrassen en/of bedden te testen, zodat jezelf voelt waar jouw lichaam behoeft aan heeft.

Zien we jou binnenkort in onze winkel? De koffie en/of thee staat klaar!

Geïnspireerd geraakt?

Ben je na het lezen van de blogs geinspireerd geraakt en wil je wat veranderen in je woning? Neem dan contact met ons op of laat ons je terugbellen om een afspraak te maken.

naar top