relax fauteuils

Kwaliteitsfauteuil

Kwaliteitsfauteuil met uitstekend comfort, leverbaar in manueel en 3 motoren (kantelbaar, rug- en voetverstelling). Draadloze afstandsbediening. Keuze uit diverse voetsteunen, stof en leervarianten.
lees verder >

Moderne uitstraling

Tegenwoordig kunnen ook relaxfauteuils gemaakt worden in een strakke moderne uitstraling. Charles is een sprekend voorbeeld van een moderne relaxfauteuil. Mede door de vormgeving van de RVS poot.
lees verder >

Op maat gemaakt

Relaxfauteuil op maat, dat wil zeggen zelf samen te stellen door aanpassingen in hoogte en zithoogte. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden van armleggers. (Rompaanpassingen). Deze fauteuils zijn elektrisch bedienbaar d.m.v. 2 motoren met een opsta hulp. Vele leer- en stofmogelijkheden; ook combinaties van leer en stof zijn mogelijk.
lees verder >

Opsta hulp

Een sta op hulp maakt zitten en opstaan gemakkelijker voor u. Door een speciaal mechanisme wordt de fauteuil elektrisch omhoog of omlaag gebracht zodat u veilig overeind komt en zonder problemen weer kunt gaan zitten.
lees verder >

Met bediening

Er zijn vele bedieningsmogelijkheden om uw fauteuil te bedienen. Handmatige bediening door een gasveer of verstellen d.m.v. één of meerdere motoren. U kunt ook bepalen of u alleen het rug- of voetengedeelte wilt verstellen. In sommige gevallen behoort een verstelbare neksteun (topswing) ook tot de mogelijkheden. Soms kan ook gekozen worden voor massage van uw rug.
lees verder >

Fauteuil 4937

Relaxfauteuil, leverbaar in leer of stof. Te bedienen d.m.v. motoren of accu. Eventeueel leverbaar als sta op model.
lees verder >

Model Percy

Luxe relaxfauteuil in zowel draai- als met houten poot. In diverse stoffen en leersoorten mogelijk. Ook leverbaar als bank 2, 2.5 en 3 zits en als fauteuil.
lees verder >

Fauteuil 4708

Nieuw relaxmodel (small, medium en large). Bediening d.m.v een gasveer (handmatig) of motoren. Topswing. Opsta hulp mogelijk. Leverbaar in leer of stof.
lees verder >