vloeren
pvc en vinyl

PVC Moduleo Moods

PVC Moduleo Moods is de nieuwste trend op het gebied van PVC vloeren. Door het werken met verschillende formaten (driehoek, rechthoek) in combinatie met steen- of houtstructuren kunt u unieke combinaties zelf samenstellen. Van de bekende visgraatpatronen tot het meeste gedurde triangle-patroon in verschillende kleuren.

Wees creatief en ontwerp uw eigen vloer!

lees verder >

Vinyl leverbaar in diverse breedtes

Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en dessins die er te krijgen zijn. Vinyl is te leveren in verschillende breedtes; 2.00, 3.00 en 4.00 mtr. breed. Naast de vele kleuren en dessins van vinyl zijn er ook verschillende diktes. Let wel hoe de vinyl vloer gebruikt gaat woden; zwaar belaste vloeren vragen om een sterke toplaag en minder zwaar belaste vloeren kunnen voldoen met een iets mindere kwaliteit.

lees verder >

Vinyl met tegel motief

Dat een prachtige "tegelvloer" niet altijd koud en kil hoeft te zijn, bewijzen de vinylvloeren met een tegelstructuur. Diverse dessins zijn mogelijk: zwart/wit tegels tot mooie leistenen of travertin. Prachtige vloeren, te realiseren zonder breek- en hakwerk. Bovendien is vinyl geschikt voor vloerverwarming.

lees verder >

Vinyl of PVC in vochtige ruimten

Vinyl of PVC leent zich uitstekend in bijvoorbeeld de badkamer. Deze vloeren kunnen goed tegen vocht en zijn gemakkelijk in onderhoud. Vele dessins zijn leverbaar zodat u ook de vochtige ruimten sfeervol kunt inrichten.

lees verder >

PVC tegel met of zonder voeg

Kiest u voor een PVC vloer met tegelstructuur dan kunt u deze (laten) leggen met of zonder een kunststof voegstripje. Met dit stripje heeft de vloer een echte plavuizen uitstraling. Wilt u een mooie strakke vloer dan kunt u ervoor kiezen om deze "voeg" weg te laten. De keuze is aan u.

lees verder >

PVC click systeem

Wanneer u, om wat voor reden ook, kiest voor een clicksysteem, dan heeft u meerdere keuzes. U kunt kiezen voor een variant waarbij het clicksysteem in het PVC zelf zit. Hierdoor blijft de totale dikte vrij dun en kan het over een gladde vloer gelegd worden. Een twee keus is om een PVC op kurk/HDF te kiezen. Het grote voordeel hiervan is dat het de ondervloer enigszinds egaliseert en bovendien dempt het geluid. Hierdoor is dit type vloer bijvoorbeeld voor appartementen erg geschikt. Wij beschikken over een zeer ruime keuze in click PVC. Zowel in houtstructuren als in tegelmotieven.

lees verder >

PVC plankmotief

Een groot aanbod in plankmotieven. Lang, smal, breed, noem maar op. Van robuuste dessins tot elegante vloeren. Vele mogelijkheden in plakversie en in clicksysteem.

lees verder >

Vinyl

Vinyl is niet alleen in een plankdessin te krijgen. Er zijn ook bijvoorbeeld mooie uni's, gemarmerde vinyls maar ook hele stoere vinylsoorten zoals traanplaat of betonlook.

lees verder >

PVC project geschikt

PVC vloeren zijn op dit moment razend populair. Van oorsprong werden deze vloeren in de projectsfeer gebruikt bij o.a. verzorgingshuizen, showrooms etc. Omdat PVC erg sterk en gemakkelijk in onderhoud is, worden ze nu ook veel toegepast voor o.a. restaurants, winkels en zelfs voor particulier gebruik.. Zowel plank- als tegelmotieven.

lees verder >