vloeren
marmoleum

Grondstoffen marmoleum

Marmoleum wordt gemaakt uit natuurlijke materialen. O.a. lijnolie, kalksteen, hars, houtmeel en jute. Na 25 tot 40 jaar gebruik is marmoleum volledig biologisch afbreekbaar. Je kunt zeggen dat het zijn grondstoffen uiteindelijk teruggeeft aan de natuur. Marmoleum is te leveren als banenmateriaal van 200 cm breed, als tegels en als marmoleum click.

lees verder >

Marmoleum in vele kleuren

De nieuwste marmoleumcollectie bestaat o.a. uit: Marmoleum Real, Marmoleum Fresco, Marmoleum Vivace, Marmoleum Concrete, Marmoleum Striato en Marmoleum Walton. Deze series hebben elk hun eigen karakter. Dit varieert van geheel effen tot een vloer met meerdere kleuren of met een prachtig lijnenspel. Voor elk interieur is er een passende marmoleumvloer.

lees verder >

Marmoleum click

Met marmoleum click leg je heel eenvoudig zelf een mooie vloer. Het is verkrijgbaar in panelen van 90 x 30 cm en vierkanten van 30 x 30 cm. Dankzij het gepatenteerde clicksysteem zijn ze makkelijk zelf te leggen. U kunt uw eigen vloer ontwerpen!

lees verder >

Eigen ontwerp met marmoleum

Een mamoleum vloer leent zich bij uitstek om uw eigen vloer te ontwerpen. Wij als "marmoleumspecialist" kunnen in uw vloer vlakken, cirkels, afbeeldingen of uw bedrijfslogo leggen. Door te werken met divere kleuren krijgt het een verrassend eindresultaat!

lees verder >

Marmoleum t.b.v. projecten

Marmoleum wordt heel veel toegepast in de gezondheidszorg, onderwijs, kantoren en winkels. Marmoleum vloeren zijn namelijk hygiënisch, sterk, makkelijk in onderhoud en u kunt uw eigen (bedrijfs-) identiteit creëren in de vloer.

lees verder >

Marmoleum met Topshield 2

Met de introductie van Marmoleum met Topshield 2 wordt een vloer geleverd die direct klaar is voor gebruik. Geen initieel onderhoud en polymeren is niet noodzakelijk. Vuil is eenvoudiger te verwijderen en de vloer heeft een verbeterde bestendigheid tegen krassen en vlekken.

lees verder >

Marmoleum Striato

Marmoleum kent een hele rijke geschiedenis. Een zoektocht in de eigen archieven van de fabrikant leidde tot de vondst in diverse oude stalenboeken. Deze vormden het uitgangspunt voor deze aanvullende collectie met maar liefst 18 kleuren. Het lineair patroon is het natuurlijke resultaat van het produceren van linoleum. Door te spelen met kleur en het verleggen van grenzen ontstonden nieuwe kleuren en zo zijn kleurrijke blikvangers gecreëerd.

lees verder >