slaapkamer
boxsprings

Boxspring Boxholm

Boxholm, mooie boxspring.

Te leveren in drie maten nl.: 160 x 200 / 180 x 200 / 180 x 210 en in de kleuren grey en black. Snelle levering mogelijk, vraag ernaar in onze winkel.

Er zijn diverse toppermogelijkheden, voor ieder wat wils en deze boxspring heeft een draadloze bediening en zelfs in- en uitstapverlichting!

lees verder >

Mix & Match

In vier eenvoudige stappen komt u tot de keuze van uw favoriete Mix & Match boxspringset. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie stoffen in diverse kleuren. Ook de matras kunt u zelf kiezen: een matras met luxe handgrepen die draaien en keren vereenvoudigen of een matras met een afritsbare en wasbare hoes. Beide hebben een kwalitatief interieur van 7-zone pocketveren en een hoogwaardige koudschuim afdekking. De enige prijsafweging die u moet maken is de keuze tussen een basis of een luxe boxspringset. Bij de M&M luxe zijn de hoofdborden oversized en de boxsprings hoger voor een royale uitstraling. De drie designhoofdborden geven een unieke uitstraling aan uw slaapkamer.

lees verder >

Unique

U slaapt als nooit tevoren op deze luxueuze Voordeelset Unique. Dit komt door het klimaatregulerende ""Climafeel". Het voelt direct aangenaam zacht en soepel aan en ventileert optimaal. De gepatenteerde samenstelling zorgt er voor dat "Climafeel" snel vocht absorbeert en weer afgeeft aan de omgeving. Niet onbelangrijk als u weet dat er gemiddeld zo'n 25 cl per nacht via uw slaapsysteem moet kunnen verdwijnen. De comfortabele Box Pocket met de fraai afgewerkte Unique Pocketverenmatras en Topper, bieden de veerkrachtige ondersteuning die uw lichaam 's nachts nodig heeft. Het elegante hoofdbord Concavo en de Decco-pootjes maken deze set echt uniek. De Voordeelset Unique is in diverse stoffen en kleuren en ook met gestoffeerde matrassen. Optioneel is ook een Concavovoetbord mogelijk.

lees verder >

Excellence

Excellent slapen in het excellence bed van Ubica. Volledig volgens uw smaak en stijl dankzij de excellente keuzemogelijkheden: 160 x200 of 180 x 200 cm. Hoofdbord in divere hoogtes leverbaar en keuze uit vele stofsoorten. Zelfs ook elektrische bediening mogelijk.

lees verder >