slaapkamer
bedtextiel

Dekbedovertrek

In vele kwaliteiten leverbaar. Waaronder bijvoorbeeld katoen (ademend) en katoen-satijn (heerlijk zacht). Elk seizoen nieuwe dessins.

De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in: 1 persoons ( 140 x 200/220 cm + 1 sloop), 2 persoons (200 x 200/220 cm + 2 slopen) en tenslotte in lits-jumeaux (240 x 200/220 cm + 2 slopen).

lees verder >

Moltons

Een molton is gemaakt van opgeruwde katoen. Opgeruwde katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie. Een molton gaat direct om het matras heen ter bescherming van het matras. Daarnaast heeft een molton als doel om het lichaamsvocht dat u tijdens uw slaap verliest op te vangen. Ook verkrijgbaar in watervaste uitvoering (voor kinderen of bij incontinentie).

lees verder >

Hoeslakens

Veel gevraagd is jersey katoen. Dit bestaat uit een speciale brei-weeftechniek, die een wat elastische structuur geeft. Hierdoor is het makkelijker om het matras heen te trekken.

 

lees verder >

Flanel

Flanellen hoeslakens en overtrekken worden gemaakt van 100% geruwde flanel katoen. Het voelt heerlijk zacht aan. In de koude wintermaanden is dit tevens comfortabel warm.

 

lees verder >

Toppers

Topper hoeslakens zijn speciaal ontwikkeld voor topdek-matrassen met een hoekhoogte van 4 tot 10 cm. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek waardoor de pasvorm perfect is. Splithoeslakens zijn speciaal ontwikkeld voor verstelbare matrassen. Aan de bovenkant is circa 90 cm van de stof ingehouden waardoor uw matrassen gemakkelijk te verstellen zijn, maar toch één geheel vormen.

 

lees verder >

Dekbedden

De keuze van een nieuw dekbed is belangrijk. Tenslotte gaat het zo'n tien jaar mee. En dan wilt u natuurlijk een exemplaar waaronder u comfortabel en gezond kunt slapen. Vele factoren bepalen samen het slaapcomfort van een dekbed. Wie op zoek is naar een nieuw dekbed komt dus voor een aantal keuzes te staan.

Wol en dons zijn natuurlijke materialen; kies voor comfort. Wol is zwaarder dan dons. Synthetische dekbedden zijn goed te reinigen / te wassen.

Laat u goed informeren in onze slaapstudio in Hengelo Gld. en voel het verschil!

lees verder >

Matrasbeschermer

De matrasbeschermer is een bescherming van uw matras en zorgt voor een langere levensduur. Deze is ook geschikt voor verstelbare bedbodems. Speciale noppen voorkomen het verschuiven van de matras.

lees verder >

Hoofdkussens

Hoofdkussens zijn te verkrijgen in diverse materialen. Natuurlijke materialen voor comfort en vochtopname. Of synthetische kussens die wasbaar zijn. Daarnaast is de vorm belangrijk. Wilt u een kussen die u kunt "opschudden" of heeft u liever een kussen in een "vaste vorm" in combinatie met een nekrol. In onze slaapstudio in Hengelo Gld. kunt u proberen welke het best bij uw wensen past.

lees verder >