slaapkamer
bedden

Bedset Sita

Bedset Sita; beelbaar incl. hoofdbord.

Ook leverbaar in vast model.

Mooie afwerking in zwarte randen.

Diverse maten leverbaar ( ook 190-210-220).

Meerdere kleuren mogelijk.

lees verder >

zorg- en seniorenbedden

O.a. dit ledikant is leverbaar in vele kleuren. Lengtematen: 190-200-210-220 cm. Ook leverbaar als éénpersoonsopstelling. Breedtematen: 80/90/100/120/140/160/180 cm. Lighoogte kan ook aangepast worden. Bijmeubelen zoals nachtkastjes leverbaar. Ook mogelijk als deelbaar bed.

lees verder >

Deelbare bedden

Dit bed is een comfortabel model met fraaie afrondingen. Het is niet alleen leverbaar in veel populaire kleuren maar ook in meerdere uitvoeringen. Het ledikant is op poten verkrijgbaar in de breedtematen 90 cm en 120 cm. De uitrijdbare versie is er in de breedtematen 80 cm, 90 cm, 160 cm, en 180 cm. De hoofdeinden van het uitrijdbare ledikant zijn aan de achterzijde aan elkaar gekoppeld door een stabiele deelbare verbinding. Leverbaar in de kleuren kersen, moten en eiken. Uiteraard hoort er een bijpassende ladecommode met spiegel en garderobekast uit onze Inside collectie bij deze slaapkamer.

lees verder >

Bedieningsvormen

Het bedienen van uw bedbodem kan op verschillende manieren. De eenvoudigste bedbodems zoals lattenbodem, spiraalbodems of boxsprings zijn niet verstelbaar / bedienbaar. In veel gevallen is een verstelling mogelijk van het hoofdeinde en / of het voeteneinde. Dit kan door middel van een handbediening of door gebruik te maken van een elektrische (afstands)bediening. Dit laatste kan een groot voordeel zijn als u om wat voor reden dan ook uw bedbodem niet (meer) handmatig kunt bedienen.

Informeer in onze slaapafdeling in Hengelo Gld. welke mogelijkheden er zijn en wat voor u het meest geschikt is.

lees verder >

Matrassen en toppers

Een goede matras is essentieel voor een goede nachtrust. Bij De Spannevogel vindt u diverse soorten zoals natuurlatex, pocketveer tot traagschuim. Tevens bieden wij een nieuw concept: Bultex Hygienica, waarbij alle elementen zoals de kern, hoes, doorstikking volledig antibacterieel en allergiebeschermend zijn.

lees verder >

Hoofdkussens

Het hoofdkussen ondersteunt uw hoofd en nek tijdens het slapen om zo uw wervelkolom te ontlasten. Laat u dus goed adviseren over de diverse mogelijkheden. Ook is het mogelijk uit de Hygienica serie een antibacterieel / allergiebeschermend hoofdkussen te kiezen.

lees verder >

Ledikant Royal

In Europa geproduceerd bed en leverbaar in twee landelijke houtkleuren. Uitstraling "plankenlook". Bijpassende bedlade, nachtkastjes, bureau en kasten leverbaar.

lees verder >