raamdecoratie & zonwering
zonwering buiten

Bedieningsvormen buitenzonwering

Welke vorm van buitenzonwering u ook kiest, de bediening is minstens zo belangrijk. Bediening van uw zonwering kan d.m.v. bandbediening aan de binnen- of buitenzijde van de woning of met behulp van een slingerstang aan de buitenzijde. Kiest voor gemak dan is wellicht electrische bediening een optie voor u. Laar u voorlichten door ons over de mogelijkheden die bij u toepasbaar zijn.

lees verder >

Screen

Met screens filtert u het zonlicht effectief. Deze vlakhangende zonwering is de oplossing tegen hinderlijke zonnewarmte. Eventueel is er de rits-screen die vast in de zijgeleiding glijdt en daardoor minder windgevoelig is. Er is een ruime keus in kleuren voor het screendoek. Een bijkomend voordeel van dit doek is dat u overdag enigszins contact met buiten houdt.

lees verder >

Rolluik

Een zonnewering in de zomer en een perfecte isolering in de winter. Door de isolerende lamellen is dit de perfecte oplossing voor de warme, maar ook koude, dagen. Tevens zijn rolluiken inbraakwerend en kunt u deze ten alle tijden naar beneden laten.

lees verder >

Velux buitenzonwering

Velux biedt naast de bekende raamdecoraties voor binnen ook produkten voor de buitenzijde. Immers de beste zonwering is aan de buitenkant; het reduceert de warmte tot wel 90%. Velux heeft zowel screens als rolluiken voor de buitenzijde ontwikkeld. Bediening kan zowel handmatig als door middel van een afstandsbediening op netstroom of d.m.v. zonne-energie.

lees verder >

Uitvalscherm / knikarmscherm

De knikarmschermen hebben, afhankelijk van de breedte en keuze van scherm een uitval tot 4 meter. De cassettes zijn in diverse kleuren leverbaar, u kunt de kleur geheel aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Het doek is verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins. Enkele voordelen op een rij: Bescherming tegen warmte en UV, behouden van warmte onder het scherm na zonsondergang en het creëren van een gezellige sfeer.

lees verder >

Markies

De markies is eigenlijk één van de oudste vormen van zonwering. Doordat ook de zijkanten dicht zijn is de markies een zeer functionele zonwering. Een markies met een houten of aluminium frame en houten dek- en zijstukken heeft nog steeds de klassieke uitstraling van weleer. De afdekplanken kunnen ook in aluminium geleverd worden. Hierdoor wordt de levensduur van de markies met vele jaren verlengd. De kleuren en dessins van frame en doek kunt u geheel zelf samenstellen uit een brede collectie. De markies is zowel handmatig als elektrisch bedienbaar.

lees verder >