raamdecoratie & zonwering
zonwering binnen

Powerview Motorisation

Bedien uw binnenzonwering met een afstandsbediening of met uw smartphone of tablet.

Dankzij een innovatieve PowerView App kan je een smartphone of tablet gebruiken als een afstandsbediening voor individuele raamdecoratie of voor scene bediening in het hele huis. Dat kan thuis of onderweg met RemoteConnect.

Vraag in onze winkel (in Ruurlo) naar de vele mogelijkheden. Hier hangt een voorbeeld en kunnen we u e.e.a. laten zien!

lees verder >

Odysee shades

De Odysee Shade is een innovatief product, dat behoort tot de familie van de populaire Duette Shades.

De Odysee Shades hebben dezelfde isolerende werking als Duettes maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. U kunt de Odysee cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee het doorzicht volledig naar eigen wens creëren.

Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesspraing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, lichtregulering en doorzicht.

De stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. De Odysee, een unieke raambekleding, een eyecatcher in uw interieur!

lees verder >

Kindvriendelijke raambekleding

Omdat met name jonge kinderen verstrikt kunnen raken in de lus van trekkoorden, kettingen en koorden waarmee de raambekleding bediend wordt, zijn er diverse mogelijkheden om deze produkten kindvriendelijker te maken.

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van LiteRise bediening, Smartcord bediening, bediening met stang of handgreep of zelfs door middel van electrische bediening. 

Daarnaast zijn er veiligheids-koordverbinders en koordkikkers en ketting- koordspanners ontwikkeld die de veiligheid vergroten. 

lees verder >

Vouwgordijnen

Wij bieden een ruime keuze aan vouwgordijnstoffen. Tevens kunnen (bijna) alle gordijn- en inbetweenstoffen geconfectioneerd worden tot een vouwgordijn. Er zijn divere modellen zoals bijvoorbeeld een erkermodel. U kunt aangeven of u het gordijn met of zonder baleinen wilt en daarnaast of deze ingestikt, aan de voorzijde of aan de achterzijde gemaakt moeten worden. Daarna komt de bedieningsvorm aan bod; koord-, ketting-, of zelf electrische bediening behoren tot de mogelijkheden.

lees verder >

Eclips rolgordijnen

Eclips rolgordijnen oftewel multishades of duo-rolgordijnen bieden u privacy wanneer u dat wilt. Door het bedienen van het gordijn verschuiven de banen als het ware achter elkaar langs. Hierdoor ontstaan divere "doorkijkmogelijkheden". Helemaal dicht, half open of de banen geheel open. Uiteraard zijn er weer vele stofsoorten met meerdere baanbreedtes! Daarnaast kunt u kiezen uit diverse soorten onderlatten en of u een cassette aan de bovenzijde wenst of niet.

lees verder >

Houten jaloezie

Iedereen kent ze wel. De horizontale jaloezie. De lamellen zijn te bestellen in meerdere breedtes, soms zelfs tot 70 mm. Een houten jaloezie heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Heeft u een modern interieur dan is wellicht een afwerking met een hoogglans pianolak een optie. Of kiest u voor een zichtbare houtnerf? Om het geheel nog meer aan te passen bij uw stijl kunt u kiezen uit meerdere soorten ladderbanden in diverse kleuren en breedtes. Natuurlijk kan ook gewoon ladderkoord. Wilt u een retro open bovenbak of met een gesloten koof, de keus is aan u.

lees verder >

Smart rolgordijn

Het Smart rolgordijn is een uniek cassettesysteem dat compleet op het glas of kozijn is te plaatsen. De stof rolt op in de met de hand bedienbare cassete(s). Enkele voordelen van een Smart rolgordijn zijn: top down uitvoering mogelijk waardoor goede lichtregulering mogelijk is. Montage kan direct op het raam met speciale klik tape of met clips op het kozijn. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het rolgordijn achter vrijwel iedere handgreep te plaatsen is. De stoffen die voor dit systeem gebruikt kunnen worden kunnen ook bij de gewone rolgordijnen toegepast worden.

lees verder >

Velux raamdecoratie

Voor uw Velux dakramen bieden wij u verschillende soorten raamdecoraties zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Aan de binnenkant kunnen o.a. jaloezieën, plissés, (verduisterende) rolgordijnen of shutters geplaatst worden. Voor de buitenzjde zijn er screens en rolluiken die tevens de warmte buitenshuis houden. Geeft u ons het typenummer door en wij kunnen u direct een prijsopgave doen.

lees verder >

Shutters spec. vormen

De nieuwste trend zijn op dit moment de houten shutters. Ook wel binnenluiken genoemd. Ze zijn er in diverse houtsoorten en lakafwerkingen. Shutters zijn geschikt voor de badkamer! Het is een zeer sfeervol raamdecoratie die tegelijkertijd erg praktisch is. Door middel van het kantelen van de lamellen kunt u zelf de hoeveelheid licht bepalen. Een groot bijkomend voordeel van shutters is dat deze gemaakt kunnen worden in speciale vormen.

lees verder >

Silhouette, plissé en duette

Met silhouette shades kiest u voor zachte stoffen lamellen die lijken te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kunt u het binnevallende licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. De silhouettes zijn uiteraard in vele kleuren en lamelbreedtes te leveren. Daarnaast zijn er de plissees en duettes. Plissees zijn gemaakt van een enkel doek waarbij u de koorden kunt zien. Bij de duettes zijn de koorden onzichtbaar weggewerkt omdat dit produkt bestaat uit een dubbel doek. Dit betekent dat een plissé geleverd kan worden met een ultra transparante stof en bij de duettes een verduisterende stof die tevens warmtewerend en isolerend werkt. Zowel plissé als duette kan geleverd worden in een topdown systeem om zo uw perfecte lichtinval te regelen.

lees verder >