raamdecoratie & zonwering
vitrages

Vitrage

Vitrage wordt veelal gebruikt in combinatie met overgordijnen. Met name in de slaapkamer is het praktisch; het beperkt de inkijk. Tegenwoordig zijn vitrages in vele kleuren en structuren te leveren. Deze stoffen zijn meestal leverbaar op meerdere hoogten.

lees verder >

Basics

Basics wil zeggen dat de basis van uw inrichting rustig qua kleur en materialen is. Denk aan naturel tinten en mooie materialen. Dit maakt het voor u makkelijker om veranderingen met bijvoorbeeld accessoires door te voeren.

lees verder >

Vouwgordijnen van inbetweenstof

Wij bieden u de mogelijkheid om vouwgordijnen te laten maken van dezelfde stof als de "hangende" inbetweens. Laat u informeren over het maken hiervan; er zijn meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld de baleinen aan de voorzijde, ingestikte baleinen etc..

lees verder >

Diverse ophangsystemen

Er zijn niet alleen in stoffen vele mogelijkheden, ook in ophangsystemen zijn er tal van mogelijkheden. Iedereen kent wel de standaard rail maar een designrail of roede ziet er heel fraai uit. Een mooi ophangsysteem voor uw gordijnen maakt het plaatje compleet.

lees verder >

Vallen

Ze zijn er nog steeds. Vallen; te leveren in meerdere hoogten en diverse soorten. In sommige situaties is het een mooie raamdecoratie. Stalen op zicht meenemen naar huis is natuurlijk altijd mogelijk!

lees verder >

Paneel gordijnen

Paneelgordijnen hebben een strakke uitstraling. Deze worden eventueel ook wel gebruikt als roomdivider of voor een schuifkast. Paneelgordijnen kunnen gemaakt worden in meerdere breedtes afhankelijk van wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden geplaatst kunnen worden. U kunt kiezen uit meerdere sporen rails zodat u alle panelen achter elkaar kunt "parkeren". U kunt de panelen laten maken van o.a. inbetweenstoffen, gordijnstoffen, rolgordijnstoffen of van washi (rol)gordijnstoffen. De panelen kunnen met en zonder baleinen gemaakt worden waardoor u met meerdere kleuren kunt gaan combineren. Daarnaast zijn er meerdere bedieningsvormen mogelijk. Kortom ontelbare mogelijkheden met paneelgordijnen!

lees verder >

Ausbrenners

Ausbrenners oftewel "uitgebrandt" wil eigenlijk niets anders zeggen dan dat er transparante delen in een inbetweenstof zitten. Dit geeft een schitterend effect in de gordijnen.

lees verder >

Inbetweens div. structuren

Niet alleen een patroon of een kleur maakt een gordijnstof levendig, er wordt ook steeds meer met diverse structuren in stoffen gewerkt. Dit geeft een bijzonder mooi resultaat waardoor een gordijnstof nooit saai is.

lees verder >