raamdecoratie & zonwering
gordijnen

Gordijn atelier

Omdat wij kiezen voor kwaliteitsstoffen hoort daarbij ook een vakkundig (Nederlands) atelier. De gordijnen worden gemaakt zodat ze mooi voor uw raam hangen. Doordat wij werken met een Nederlands atelier kan er veel overlegd worden en worden de gordijnen binnen korte termijn gemaakt.

lees verder >

Diverse plooisoorten

Om uw gordijnen mooi te laten hangen zijn er meerdere plooisoorten. Denk bijvoorbeeld aan een enkele plooi, vlinderplooi, triplooi of diverse retour-plooien. Iedere stof en/of situatie vraagt om een andere plooisoort.

lees verder >

Talloze gordijnstoffen

Gordijnstoffen zijn er in vele soorten: dicht geweven, transparante stoffen, bedrukte stoffen trevira stoffen, velours etc. Elke stof heeft een bepaalde uitstraling en zorgt voor de juiste sfeer die u graag wilt.

lees verder >

Vlam vertragend

Wij bieden naast onze ruime collectie gordijnstoffen tevens stoffen welke vlamvertragend zijn. Deze worden veelal gebruikt bij projecten of voor openbare ruimten. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld verzorgingshuizen, scholen, de bibliotheek enz.

lees verder >

Uni gordijnstoffen

Hoe mooi kan een effen stof zijn? Door een glanseffect, door natuurlijke materialen of gewoon door eenvoud en daardoor gemakkelijk te combineren. Juist daardoor zijn de uni stoffen zeer geliefd!

lees verder >

Ingeslagen ringen

Voor een moderne uitstraling kan gekozen worden voor bijvoorbeeld ingeslagen ringen. Dit geeft vaak een robuuste uitstraling, zeker in combinatie met een mooie gordijnroede. Gebruik van de juiste materialen zorgt ervoor dat het perfect past binnen uw interieur.

lees verder >

Vouwgordijnen van stof

Naast onze brede collectie vouwgordijnen kunt u ervoor kiezen om vouwgordijnen te laten maken van (bijna) iedere willekeurige gordijnstof. Het voordeel hiervan is dat in diverse situaties voor "hangende gordijnen" als ook voor vouwgordijnen gekozen kan worden. Hierdoor ontstaat een rustig geheel. Denk ook bijvoorbeeld aan ton sur ton kleuren voor de juiste balans.

lees verder >

Patroon stoffen

Mooie grote patronen maken uw kamer helemaal af. Ze bepalen de sfeer waarbij u zich prettig voelt. De patronen kunnen bedrukt of ingeweven zijn. In een contrasterende kleur of juist in een subtiel detail. Denk ook aan patronen die als het ware op de stof liggen of die er juist "uitgebrand" zijn. De zogenaamde ausbrenner.

lees verder >