knipselkrant

Schuifdeursystemen op maat (kastdeals.nl)

De Spannevogel is nu dealer van KastDeals.(Regio achterhoek en omstreken) Kastruimte kun je nooit genoeg hebben. Onze schuifdeur- en kastinterieurs zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte. Door gebruikmaking van hoogwaardige materialen is een eindeloos wooncomfort gegarandeerd. Wij bieden u een exclusief schuifdeursysteem voor een scherpe prijs. U heeft de mogelijkheid om zelf uw kast samen te stellen op www.kastdeals.nl of wij komen hem voor u inmeten.
lees verder >

Huiscollectie De Spannevogel

Vanaf nu hebben we onze eigen huiscollectie PVC, laminaat en tapijt. Met de meeste zorg hebben we zelf een eigen collectie samengesteld welke geheel voldoet aan de wensen van onze klanten. Prachtige tapijten voor een goede akkoestiek, lekker zacht en comfortabel, maar ook praktische vloeren zoals PVC behoren tot de mogelijkheden. Of wilt u zelf laminaat gaan leggen? Ook dat kan! Loop eens bij ons naar binnen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!
lees verder >

De nieuwste trend "Vintage"

De nieuwste trend is "Vintage". Dit kunnen we u bieden in tapijten, vloerkleden (karpetten), maar ook in gordijnstoffen vindt u deze style terug. Dit alles geccombineerd met bijvoorbeeld een prachtige PVC vloer in steigerplanken motief en het plaatje is compleet. Om het geheel helemaal af te maken hebben we de nieuwste meubelen voor u. Wij helpen u graag om van uw huis een echt "thuis" te maken!
lees verder >

Nieuw! Traprenovatie in hout

Uw bestaande trap renoveren? Ook dit is mogelijk bij De Spannevogel. Deze trap is een voorbeeld van een renovatie met De Spannevogel houtprodukten. Wij geven u vantrevoren de beste informatie, en een vrijblijvende prijsopgave zodat uw trap er weer als nieuw uitziet. (Een traprenovatie is ook eventueel mogelijk met laminaat).
lees verder >

Vloerkleden planner

Klik hier om naar de Desso vloerkleden planner te gaan.
lees verder >

Senioord, verzorgd thuis wonen

Zorg voor ouders? Plaats een zelfstandige mantelzorgwoning in de tuin. Deze wordt praktisch maar smaakvol ingericht door De Spannevogel.
lees verder >

De Spannevogel breidt assortiment vloeren uit

Hengelo - Vanaf nu kan men bij De Spannevogel in Hengelo terecht voor vrijwel alle soorten vloeren. Van laminaat tegen 'internetprijzen' tot luxe parketvloeren. "De klant kan kiezen voor goedkoop, maar ook voor onze uitgebreide service en adviezen gaan", legt Bert Woerts uit. Lees meer.
lees verder >

Shutters

Shutters, ook wel binnenluiken genoemd. Een prachtig element in uw woning. Door middel van lamellen kunt u de lichtinval regelen. U heeft keuze uit diverse lamelbreedtes, kleuren en afwerking. Shutters zijn uitermate geschikt voor de badkamer want ze zijn vochtbestendig. Ze worden speciaal voor uw raam of deur op maat gemaakt. Kom in Ruurlo in onze showroom om diverse mogelijkheden te bekijken.
lees verder >

Sierkussens

Ieder seizoen heeft weer zijn eigen kleuren, motieven en materialen voor wat betreft sierkussens. Voor een relatief laag bedrag kunt u uw omgeving groots veranderen. Kom kijken in één van onze winkels om de nieuwste kussens te bekijken. Wij helpen u graag om mooie combinaties te maken rekening houdend met uw bestaande of nieuwe interieur.
lees verder >

Diverse horren

In onze winkels in Hengelo Gld. en Ruurlo hebben we een display met diverse horren. Zowel voor deuren als voor ramen zijn er diverse mogelijkheden: een vaste hor, rolhor of plissehor. Eerst komen we vrijblijvend uw situatie beoordelen en volgt een passende prijsopgave. Daarna komen onze eigen, ervaren medewerkers voor het monteren.
lees verder >

(Gratis) deskundig advies thuis

De Spannevogel biedt naast de winkels in Hengelo Gld. (gemeente Bronckhorst) en Ruurlo (gemeente Berkelland) ook de mogelijkheid om bij u thuis het één en ander samen met u te bespreken. We kunnen kleur- en styleadvies geven passend bij uw budget. Natuurlijk staan uw eigen wensen en ideeën voorop; het streven is om samen een prachtig (en praktisch) eindresultaat te bereiken. De Spannevogel helpt u graag!
lees verder >

Modeshow Hengelo Gld.

Zowel in het voor- als najaar in Hengelo Gld. woon / modeshow. Ook in samenwerking met andere winkeliers laten wij onze produkten aan u zien. Dit was wel een zeer speciale manier om ons "waar aan u te showen".
lees verder >

Sponsoring F4 Groenlo

De sv Grol mag zich sinds het begin van dit seizoen verheugen over een groot aantal nieuwe sponsoren bij de jeugdafdeling: o.a. De Spannevogel. Dit geeft aan dat de betrokkenheid van de ondernemers in Oost Gelre bij de vereniging en met name de jeugd zeer groot is. En voor de sv Grol geeft dit de mogelijkheid om de organisatie voor haar jeugdleden op een hoog niveau te houden. De jeugd heeft de toekomst; ook bij De Spannevogel.
lees verder >