kasten

Boekenkast 2 laden - 4 open vakken

Meubelen van naaldhout met stalen frame. Stoere uitstraling door combinatie van materialen en kleuren.
lees verder >

Dressoir 2 deuren / laden en 3 open vakken

Meubelen van naaldhout met stalen frame. Stoere uitstraling door combinatie van materialen en kleuren. Meerdere afmetingen mogelijk.
lees verder >

Barkast 1 deur / 2 laden / 6 open vakken

Meubelen van naaldhout met stalen frame. Stoere uitstraling door combinatie van materialen en kleuren.
lees verder >

Programma Cornwall

Programma Cornwall, voelt aan als massief hout. Is van Melamine (slijt - en stootvast) en makkelijk te onderhouden. Op de deuren en laden zit softclose. Het programma is leverbaar met dichte plint en op een pootje. Milieuvriendelijke verwerking. 
lees verder >

Salonkast 7502

Salonkast 7502 met industriële look. Zwaar massief eiken in rustieke uitvoering en antraciete panelen. (Ook leverbaar in witte panelen). Afmetingen: 118 x 45 x 160 cm.
lees verder >

TV - dressoir 7505

TV - dressoir 7505. Zwaar massief eiken in rustieke uitvoering met industriële look en antraciete panelen. (Deze zijn ook te leveren in witte panelen). Afmeting 168 x 45 x 52 cm.
lees verder >

Dressoir 7500

Dressoir 7500. Eiken dressoir; industriële look met antraciete panelen. (Deze zijn ook leverbaar in witte panelen). Afmeting: 168 x 45 x 85 cm.  
lees verder >

TV kast Nature 180 cm

In Europa geproduceerde kast en leverbaar in 5 moderne houtskleuren. Greeploze deuren met metalen accenten op de corpus. Legplanken, ook achter de deurtjes. Te leveren in twee maten: 140 cm en 180 cm breed.
lees verder >

Barkast Nature

In Europa geproduceerde kast en leverbaar in 5 moderne houtskleuren. Greeploze deuren met metalen accent op corpus. Voldoende legplanken welke verstelbaar zijn in 3 posities.
lees verder >

Liverpool smalle kasten

Smalle kasten uit de Liverpool serie. Diverse modellen en kleuren. Het rustieke eiken woonprogramma Liverpool krijgt door het gebruik van het Eurpoees eiken met noesten een eigentijdse robuuste uitstraling. De traditionele belijning van de meubels afgewisseld met de eigentijdse strakke deuren (voorzien van softclose) en stoere grepen zorgen ervoor dat deze in vele interieurs moeiteloos zijn in te passen.
lees verder >

Montana

Montana is een eiken programma met een warme uitstraling, passend in een landelijk / klassiek interieur. Paneeldeuren en fraai houtsnijwerk maken het helemaal af.
lees verder >

Dubai

De kasten uit de Dubai serie hebben een strakke vormgeving en zijn greeploos. Leverbaar in wel 25 verschillende houtkleuren. Diverse modellen leverbaar.
lees verder >

Alaska

Kasten uit de Alaska-serie zijn gemaakt van Europees massief eiken met een doorleefde uitstraling. Voor een donkere uitstraling kunnen de kasten ook gerookt worden.
lees verder >

Serie 5000

Dit programma biedt zeer veel mogelijkheden qua model, details en kleuren. Passend in een strak, maar ook landelijk interieur.
lees verder >

Senioren- / kleinmeubelen

Voor het klassieke interieur, standaardkleuren; donker of blank eiken, keuze uit langwerpige handgreep of bronsbeslag. Vele modellen ook voor kleinmeubelen.
lees verder >