handige tips

Protexx Carpet Service

Met Protexx Carpet Service beschermt u uw nieuwe karpet tegen vlekken. Door de impregnering met de Protexx Textile Protector wordt uw nieuwe karpet niet alleen beschermt, maar hierdoor is deze ook makkelijk te reinigen. De meest voorkomende vlekken kunt u zelf verwijderen met de bijgeleverde Protexx Cleartexx. Mocht u het toch niet zelf kunnen verwijderen dan kunt u een beroep doen op een reinigingsspecialist. Deze komt dan geheel kosteloos bij u thuis om de vlek te verwijderen.   Zo bent u gegarandeerd van jarenlang plezier van uw karpet!
lees verder >

Super plakvilt

Vilt van hoge kwaliteit met een zeer sterke lijmlaag. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
lees verder >

Schroefvilt glijders

Schroefvilt inclusief schroef. Te verkrijgen in klein, middel en groot formaat.
lees verder >

Fixx Klassikol

Verzorgingsmiddel voor gelakte meubelen. Herstelt de oorspronkelijke uitstraling. Droogt snel en is niet vet.
lees verder >

Fixx Ecowax blik

Natuurzuivere bijenwas in blik. Ouderwetse boenwas uit grootmoederstijd. Verkrijgbaar in wit, loogkleur (naturel) en donkerbruin.
lees verder >

Fixx Ecocare color

Voedt en beschermt hoogwaardige semi-aniline en afgedekte ledersoorten. Het leder twee maal per jaar behandelen. Niet geschikt voor nubuck en suede. 42 kleuren.
lees verder >

Fixx Ecocare Leather Cleaner

Milde lederreiniger op waterbasis. Na reiniging kunt u een verzorgende creme gebruiken. Niet geschikt voor nubuck en suède.
lees verder >

Osmo vloeibare onderhoudswas

Deze onderhoudswas wordt gebruikt voor de eerste behandeling, het periodiek opfrissen en het gebruikelijke onderhoud van houten vloeren die met Hardwas-Olie zijn behandeld. Osmo vloeibare onderhoudswas reinigt en regenereert tegelijk, is gemakkelijk aan te brengen en zeer zuinig in gebruik. Ook uitstekend geschikt voor het verwijderen van bijzonder hardnekkige vlekken.
lees verder >

Osmo Wisch-Fix

Wisch-Fix is een in water oplosbaar reinigingsconcentraat voor het dagelijkse onderhoud – speciaal ontwikkeld voor geoliede en met wax behandelde houten vloeren. Het hout droogt bij het reinigen niet uit. Geen strepen, geen filmlaag op het oppervlak. Geen huidirritaties , vrij van kleur- en geurstoffen, biologisch afbreekbaar, vrij van emissie- en oplosmiddelen en daarmee gezond voor de leefomgeving.
lees verder >

Osmo Hardwax-Olie

Kleurloze zijdematte houtbewerking, die alle voordelen van oliën en wassen combineert in een uniek product. Osmo Hardwax-Olie is bestand tegen water en vuil, is zeer duurzaam en geeft een egaal oppervlak.
lees verder >

Wegvlek

Wegvlek is een volkomen veilig en effectief reinigingsmiddel voor vele soorten kunststof, kleding- en woningtextiel, lopers, vaste vloerbedekking, karpetten, autobekleding enz. Test eerst de te reinigen stof op kleurechtheid door een proef te nemen op een uit het oog vallend gedeelte!
lees verder >

Quick Step Clean

Deze reiniger onderhoud moeiteloos en hygiënisch uw Quick Step vloer. U kunt de vloer regelmatig schoonmaken met in water verdunde reiniger. Vermijd in alle omstandigheden bij reiniging overtollig en stagnerend vocht op de vloer.
lees verder >

Leha refresher laminaatreiniger

Een reinigingsmiddel voor het wekelijks onderhoud van laminaatvloeren. Laat een antistatische beschermlaag achter en geeft een streeploos eindresultaat. Vermijd in alle omstandigheden bij reiniging overtollig en stagnerend vocht op de vloer.
lees verder >

Onderhoudsprodukten

Bij De Spannvogel kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen. Voor uw houten vloer, laminaatvloer, PVC-, marmoluem- of vinylvloer kunt u diverse onderhoudsmiddelen verkrijgen. Vraag in één van onze winkels advies welk produkt u moet gebruiken. Tevens kunt u terecht voor onderhoudsmiddelen voor uw meubelen; leer of hout.
lees verder >

mFlor polish mat

Voor de bescherming van mFlor vloeren met een matte uitstraling. MFlor Polish mat vormt een matte antislip onderhoudsfilm. Tevens is er een polish te verkrijgen voor een glanzende toplaag. Gebruik wel cleaner en polish welke bij elkaar horen!
lees verder >